Yolculuğunuz

Seyahatinizin ilk adımı kararınızla başlıyor! Değişime hazır mısınız?

SAĞLIK TURİZMİ YOLCULUĞUNUZ

Seyahatinizin ilk adımı kararınızla başlıyor! Değişime hazır mısınız? Vücudunuzu yenilemek veya hastalığınız için tedavi seçenekleri aramak isteyebilirsiniz, her iki durumda da NDB Kliniğin deneyimli tıbbi ve seyahat ekibi size en iyi özel paketleri sunmak için burada olacak.

BİZE ULAŞIN

Randevu al butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz!

SİZİ TANIYALIM

Ekibimiz sizinle iletişime geçecek ve uzmanlarımızın sizin için tedavi planı önerisi hazırlayabilmesi için tedavi anket formunu doldurmanız istenecektir.

TEŞHİŞ VE TEDAVİ

Doldurduğunuz anket tıbbi ekibimiz tarafından incelenecek ve tedavi öneriniz paylaşılacaktır.

TIBBİ TEDAVİ PAKETLERİ

Farklı alternatiflerle size özel bir tedavi paketi hazırlanacaktır.

HAVAALANI TRANSFERLERİ

Teslim alma ve bırakma işlemleriniz organize edilecek, konforlu, lüks bir viptransfer aracı ve profesyonel bir sürücü sizi bekliyor olacak!

KONAKLAMA

Ekibimiz, şehir merkezinde ve tıbbi tesislerin yakınında konaklamanız için çok çeşitli seçenekler sunacaktır.

HASTANE

 NDB KLİNİK, Türkiye’de sadece Joint Commission International tarafından akredite edilmiş hastaneler ile anlaşmalı olup, tedavi planınıza göre en iyi hastane önerilecektir

HASTA TAKİBİ

Birçok prosedür ve tedavi, eve döndükten sonra takip bakımı gerektirir. Tıbbi ekibimiz sağlığınızı izlemeye devam edecek ve gereken tüm bilgileri sağlayacaktır.

7/24 TIBBİ SAĞLIK YARDIMI

7/24 hasta destek hizmeti numaramız +90-542-544-88-05 olup, ekibimize dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz! Kişisel bir asistan sizi havaalanında karşılayacak, hastaneye kadar size eşlik edecek ve yurtdışında endişesiz bir tıbbi gezi deneyimini garanti etmek için gerekli çeviriyi yapacaktır.

Sohbete Başla
1
NDB Clinic
Merhaba 👋
Ücretsiz saç analizimizden yararlanmak ister misiniz?