Tıraşsız DHI Tekniği


Tıraşsız DHI Saç Ekim tekniği, ekim alanlarının tıraş edilmeden, doğrudan saç köklerinin alınıp implant edildiği bir tekniktir, minimal invaziv bir yöntemdir.
Tıraşsız DHI Tekniği
Tıraşsız DHI Tekniği
DHI SAÇ EKİMİ TÜRKİYE 2024

TIRAŞSIZ DHI SAÇ EKİMİ TEKNİĞİ

Tıraşsız DHI Saç Ekimi, saç kaybı yaşayan bireylerin doğal ve minimal izlerle saçlarını yeniden kazanmalarını sağlayan özel bir saç ekimi tekniğidir. Bu yöntem, geleneksel saç ekimi yöntemlerinden farklı olarak saçları tıraş etmeyi gerektirmez ve hastalara hızlı bir iyileşme süreci sunar.

Öncelikle, özel bir kalem benzeri alet kullanılarak saç kökleri tek tek alınır. Bu alet, saç köklerini alırken tıraşsız bir şekilde çalışır, bu da hastanın mevcut saçlarına minimum müdahalede bulunulduğu anlamına gelir. Ardından, alınan saç kökleri yine aynı kalem benzeri aletle doğrudan ekim bölgesine yerleştirilir.

Tıraşsız DHI Saç Ekimi, hem estetik açıdan doğal sonuçlar elde etmeyi hem de hastaların sosyal yaşamlarına hızla dönmelerini sağlamayı amaçlar. Saçların tıraş edilmemesi, özellikle uzun saç tercih eden veya işlerinden dolayı traşlı görünüm istemeyen hastalar için önemli bir avantajdır.

Bu yöntem, minimal invazivlik ve maksimum konfor sunarak hastaların saç ekimi sürecini daha kolay bir şekilde atlatabilmelerine olanak tanır. Tıraşsız DHI Saç Ekimi, modern saç restorasyonu alanında estetik ve konforun mükemmel bir birleşimini sunar.
SAÇ EKİMİ TÜRKİYE 2024

NDB kliniğin ayrıcalığı ve diğer kliniklerden farklılıkları nedir?

Her şeyden önce elbette kişiselleştirilmiş hizmetimiz bizim en büyük farkımızdır. NDB kliniği tüm hastalarına kişileştirilmiş exclusive hizmeti sunar. Günde yalnızca 1-2 hasta kabul ediyoruz ve böylelikle her misafirimiz ile çok yakından aynı kalitede ilgileniyoruz. Diğer klinikler gibi Sadece operasyon günü değil, tüm süreç boyunca yanınızda oluyor ve sizinle birebir ilgileniyoruz.

İkincisi, NDB her zaman ince ayrıntıları düşünür… Örneğin misafirlerimize taşınabilir Wi-Fi sağlıyoruz, böylece dışarıda olsalar bile her zaman internete sahip oluyorlar ve bu sayede kendilerini daha güvende ve rahat hissediyorlar.

Bir diğer önemli ayrıcalığımız ise sedasyon hizmetidir. Diğer tüm firmalar sedasyon için ekstra ücret talep etmektedir. Ama hiçbir ek ücret ödemeden tüm hastalarımıza sedasyon sağlıyoruz. Sedasyon sayesinde hasta herhangi bir ağrı hissetmez ve mükemmel bir ameliyat deneyimi yaşar.

Operasyonları özel hastanenin bir bölümünde gerçekleştiriyoruz. Başka bir deyişle hastane ortamında hasta sağlığını bir üst seviyeye taşıyoruz.
Tıraşsız DHI Tekniği
SAç ekimi hastaları Öncesi – Sonrası

Doğal Saç Çizginiz

Saç ekiminde dikkat edilmesi gereken bölüm hastaların doğal saçlarına en yakın görünüme sahip olmalarıdır. Türkiye’de bu alanda yetişmiş en iyi uzman doktorlarla çalışıyoruz. Hastalarımızdan izin alarak yayınladığımız öncesi – sonrası fotoğraflarından örnekleri görebilirsiniz.

NDB Klinik Danışan Yorumları

[trustindex no-registration=google]

SIKÇA SORULAN SORULAR

Tıraşsız DHI saç ekimi yapılabilir mi?

Normal DHI ekiminde de tıraşsız operasyon yapılabilir ama hastanın donör bölgesi her halükârda tıraş edilmesi gerekmektedir. Eğer hasta donör bölgenin de tıraş olmasını istemiyorsa Tamamen tıraşsız DHI tekniğini seçmesi gerekir.

Tüm sorularınız için bize ulaşın.

Tüm saatlerde bizlere ulaşabilirsiniz. +90 542 544 88 05

Sohbete Başla
1
NDB Clinic
Merhaba 👋
Ücretsiz saç analizimizden yararlanmak ister misiniz?